Verbijstering alom! Heli landt op veld tijdens match in 3de klasse

In de 43ste minuut gebeurde dit.. Du jamais vu

Posted by K. Berchem Sport on  Saturday, October 3, 2015
Vreemd tafereel vandaag tijdens het duel tussen Sprimont en Berchem Sport in derde klasse. In de 43e minuut landde er namelijk opeens een helikopter op het veld.

Aangezien er geen sprake was van een zware blessure bij een van de spelers, was het een tijdje onduidelijk wat het toestel op het veld kwam doen. Even later werd bekendgemaakt dat het ging om een medische interventie, iemand in het dorp had namelijk een hartaanval gekregen. In Sprimont kan een helikopter dan alleen maar veilig landen op het voetbalveld.

Na dat vreemde intermezzo ging de wedstrijd gewoon verder. Berchem zou met 1-4 winnen. Ook vorig weekend eisten hulpverleners al een hoofdrol op tijdens voetbalwedstrijden in het buitenland.

Lees nu één maand gratis HLN Sport Plus. Met exclusieve columns (Jan Mulder, Hugo Camps, Herman Brusselmans, Marc Degryse, ...), een unieke stats-zone en bijzondere videoreportages. Maar ook dagelijks nieuws van jouw favoriete club uit de Jupiler League. Probeer het NU gratis op www.hln.be/sportplus