Vakantiemodus: Kevin en Michèle De Bruyne genieten in prachtige nieuwe villa in Limburg

Kevin De Bruyne en vrouwlief Michèle gunnen ons een glimp van de villa.
rv Kevin De Bruyne en vrouwlief Michèle gunnen ons een glimp van de villa.
Tijd voor ontspanning. Kevin De Bruyne, vrouwlief Michèle en kinderen genieten momenteel volop in hun prachtige villa in Bolderberg, Limburg. Via Instagram gunde het paar ons een glimp van de piekfijne tuin. 

Zelf vaak geteisterd door blessureleed, maar collectief werd het alweer een knalseizoen voor Kevin De Bruyne (27) bij Manchester City. De historische treble -of quadruple, Guardiola rekent er de Community Shield immers ook bij- mag daar het bewijs van zijn. Na een lang seizoen is het tijd om uit te blazen. Niet in Manchester, wel in Limburg - dicht bij familie en vrienden. In 2015 al kocht De Bruyne een bouwgrond in Bolderberg van 70 are. De villa, opgetrokken uit witte natuursteen, was in februari dit jaar klaar. De bouw nam ruim twee jaar in beslag.

Het zwembad, de jacuzzi, een basketbalveld, de prachtige achtergevel: het passeert allemaal de revue in de filmpjes die via Instagram de wereld werden ingestuurd. Ideaal voor ‘KDB’ om de batterijen op te laden. Maar om écht over vakantie te praten, is het te vroeg. De middenvelder van de Citizens komt met de Rode Duivels immers nog aan de bak tegen Kazachstan (8 juni) en Schotland (11 juni). 
42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilfried Vanden Berg

  Heel mooi maar getuigt niet van intelligentie . Zoiets zet je toch niet neer in België ? De politiek , de belastingen pluimen je . Er zijn veel meer financieel interessanter landen dan België. Je mag er absoluut van genieten . Maar als de belastingen je beginnen te pluimen voor de taksen, zal je niet veel meer genieten.

 • guido eyckmans

  En als de vuilbakken vol zijn kopen ze een ander ...

 • Marita Vermaesen

  Ik gun het iedereen, maar verdienen voetballers in het algemeen niet veel te veel? Zijn de bedragen wel nog normaal? Ik vind van niet...

 • Roger Deprez

  Hij krijgt veel in City en dan mag hij er ook van genieten en is tenminste zo vriendelijk om het te laten zien alhoewel hij dat zeker niet moet doen, want als hij het niet doet krijgt hij ook geen onnozelen commentaren. Geniet er van Kevin samen met uw gezin.

 • Jan Van Rompaey

  Bent tevreden wat je bezit; en je zal een gelukkig mens zijn.