Uitzichtloze situaties aan de achterlijn? Die bestaan niet als je Neymar heet...

kos

Neymar was weer in één van zijn begenadigde dagen tegen Villarreal. De Braziliaanse vedette effende met een goal in minuut 21 het pad voor de 4-1-zege van Barça tegen de 'Gele onderzeeër' én hij dribbelde ook alweer naar hartelust. Vooral in minuut 85, er stond op dat moment een 3-1 op het scorebord, deed de 25-jarige winger de fans in Camp Nou kirren van de pret met een knappe beweging.

Neymar moest ver uitwijken om een bal op te pikken. Villarreal-verdediger Mario Gaspar zag vervolgens zijn kans schoon om de Braziliaan op de achterlijn onder druk te gaan zetten, maar dat verliep niet helemaal volgens plan. Neymar wipte de bal listig over Gaspar, waarna de Braziliaan het leer rustig voor doel kon brengen. De actie leverde uiteindelijk een schietkans voor Suarez op, maar geen doelpunt.

Neymar ontmoet 'grote meneer'

Na de wedstrijd ontmoette Neymar de Letse basketbalspeler Kristaps Porzingis. Het duo wisselde shirts uit en natuurlijk werd dan ook nog snel even een foto gemaakt. De forward van NBA-team New York Knick, met zijn 2m21 een stuk groter dan de Braziliaanse dribbelkont, deelde het beeld op Instagram.

@neymarjr great game

93.9k Likes, 1,072 Comments - Kristaps Porzingis (@kporzee) on Instagram: "@neymarjr great game "