Twitter op zijn allersmalst: vriendin van voetballer op rode loper krijgt er zwaar van langs omwille van uiterlijk

Lacie Southion.
rv Lacie Southion.
De PFA Awards, de meeste prestigieuze Engelse awardshow in het voetbal, hebben nog maar eens het allerkleinste kantje van de sociale media naar boven gehaald. Op Twitter werd de vriendin aan de zijde van Ryan Sessegnon - onthou die naam - na haar optreden op de rode loper zwaar door het slijk gehaald omwille van haar uiterlijk.

Ryan Sessegnon was een opvallende gast in het Londense Grosvenor House. De flankaanvaller, die er volgende maand 18 wordt, was als eerste speler van een club buiten de Premier League genomineerd voor de trofee van 'Jonge Speler van het Jaar'. Sessegnon speelt voor tweedeklasser Fulham, waar ook onze landgenoot Denis Odoi actief is, en wordt het hof gemaakt door menig topclub. Eentje voor de toekomst van het Engelse voetbal, maar op twitter werd weer duidelijk dat sommigen nog in de middeleeuwen zijn blijven steken. Niet dat het een punt is dat zijn partner Lacie Southion, ook 17, er gezond uitziet en een normaal lichaamsgewicht lijkt te hebben, kreeg ze op de online praatbarak de verschrikkelijkste verwijten naar het hoofd geslingerd. 

Lacie Southion.
rv Lacie Southion.

Dat het toch niet kan dat een jonge voetballer samen is met zo'n 'fatty' (dikke vrouw)...  "Hij zou met vrouwen moeten slapen die 10 op 10 zijn, geen 4", stelde ene Jordan @klopp. Voor Philip NOT Plein werd het: "Eerlijk gezegd, ik zou me schamen mocht dit mijn vriendin zijn..." Door @_ffDrew werd ze omschreven als "een walvis die terug de zee in moet". En dan waren er nog menig andere commentaren die te extreem zijn om te publiceren. Gelukkig kregen de haters ook de nodige tegenkanting, maar fraai is het allerminst. Leroy Sané, de Duitser van Manchester City, ging uiteindelijk met de trofee aan de haal. Bij de grote jongens haalde Mo Salah het voor onze Kevin De Bruyne en Harry Kane.

Photo News

Vorige week werd Sessegnon al verkozen tot de beste speler van The Championship, de Engelse tweede klasse, en hij komt ook in aanmerking om de Engelse selectie te halen voor het WK in Rusland. Fulham, dat flirt met een comeback naar de Premier League, vraagt 57 miljoen euro voor de speler.

Getty Images45 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Daisy Daelemans

  Eindelijk eens een normaal iemand, dat ze gelukkig moge zijn, houden zo.

 • Karina Giglot

  Al die oppervlakkige haters vergeten één belangrijk ding : hij houdt van haar zoals ze is, en dat is al wat telt !

 • guido gottmann

  Knappe vrouw. Aan alle negatievelingen: als je beter wil, ga je dikwijls zonder zitten....

 • Marko Decandt

  Oei, moeten spelersvrouwen dan altijd anorexia zijn, dubbele D tetten hebben en zagemeel in hun hoofd hebben?

 • Famano Famano

  Ik zie een knappe madam. Wens hen veel geluk toe.