Tv-journaliste loopt stevige averij op bij honkbalduel

Twitter
Kelsey Wingert, journaliste bij de Amerikaanse zender Fox Sports, zal het honkbalduel tussen Atlanta Braves en Philadelphia Phillies niet snel vergeten. De blondine hield aan haar tv-optreden een gebroken oogkas over. 

Het incident deed zich voor tijdens de zevende inning van de wedstrijd. Wingert stond langs de kant nietsvermoedend verslag uit te brengen toen Phillies-slagman Odubel Herrera de bal verkeerd raakte. Die belandde vol in het aangezicht van de journaliste. De vrouw werd meteen naar het ziekenhuis afgevoerd, waar een gebroken rechteroogkas werd vastgesteld.

Een dag later was voor Wingert het grootste leed gelukkig al geleden. "Ik ben terug thuis", tweette ze. "Ik heb een gebroken oogkas, maar kon er veel erger aan toe geweest zijn. Bedankt voor alle berichtjes en boodschappen."

Net dit seizoen plaatsten alle honkbalteams uit de Major League meer netten rond het veld, om de veiligheid van de toeschouwers te verhogen. Voor Kelsey Wingert ging die maatregel duidelijk niet ver genoeg.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Schoenmaker blijf bij je leest.

 • Clement Asselman

  En hoeveel heeft ze ontvangen voor die reclamefoto?

 • Berdine BERDINE JOOS

  Te dicht gelopen zeker ?

 • Mark Verlot

  Oei, die wil ik wel verzorgen....