Topvoetballers vedetten? Zo moesten De Bruyne en co reizen op weg naar dolle 4-5

Twitter Wobscorer
Supporters aanbidden topvoetballers als Kevin De Bruyne als echte vedetten. Uiteindelijk zijn ook de sterren van de Bundesliga maar gewone stervelingen. Kijk maar naar deze erg bizarre foto op een Duitse sneltrein: op weg naar de vooroorlogse 4-5-zege in Leverkusen moesten De Bruyne en co gewoon in de gang zitten.

In de dolle partij op Leverkusen gaven die Wölfe een 0-3-voorsprong nog uit handen. Via 2-3 ging het naar 4-4, maar in de slotminuten pakte de Nederlandse sluipschutter met zijn vierde van de wedstrijd toch nog de driepunter.

Kregen De Bruyne en co stramme spieren na die ruime voorsprong? Het zou best kunnen. Met de supersnelle ICE-trein naar Keulen hoopten de Wolfsburg-speler heel luxueus hun verplaatsing te volbrengen, maar dat liep grondig fout. Het speciaal voor de Bundesliga-sterren gereserveerde deel van de trein bleek niet beschikbaar. Tot overmaat van ramp waren ook de zitplaatsreserveringen ongeldig. De conducteur bleef omvermurwbaar en zo moesten vetbetaalde vedetten als Rode Duivel Kevin De Bruyne en de Braziliaanse ster Luiz Gustavo gewoon op de grond in de gang van de trein gaan zitten. Alsof dat alles nog niet genoeg was, stopte de trein vroeger dan voorzien en kwam er ook nog een extra busreis aan te pas. Klasse van die Wölfe dat ze na een memorabele match toch nog wonnen met 4-5.

Onder meer dankzij vier goals van Dost (l) en een assist van De Bruyne wonnen die Wölfe met 4-5.
EPA Onder meer dankzij vier goals van Dost (l) en een assist van De Bruyne wonnen die Wölfe met 4-5.
EPA
REUTERS
AFP
REUTERS