Topless Gouden Pump van HLN.be: "Verder ga ik niet"

Screenshot P-magazine
15 januari 2015. Dennis Praet krijgt zijn Gouden Schoen, maar de Belgische voetbalwereld maakt ook ineens kennis met Shana Sonck. De ravissante vriendin van AA Gent-spits Laurent Depoitre wint -geheel terecht- de Gouden Pump, en meteen is ze vertrokken. P-Magazine haalde haar voor de lens voor de befaamde badpakken-special, en de 23-jarige schone had ook enkele opvallende quotes in petto. Een bloemlezing:

* "Mijn titel van Gouden Pump 2015 heeft mij zeker geen windeieren gelegd. Eerst en vooral doet het natuurlijk deugd om - als nieuwkomer in de voetbalwereld - te weten dat andere mensen mij verkiezen boven andere kandidates. Anderzijds heb ik er ook een paar fotoshoots, columnopdrachten en nieuwe connecties aan overgehouden. Het is tot dusver een fantastische ervaring geweest!"

* "Vroeger speelde ik weleens voetbal, maar ik was geen talent. Ik hou gewoon enorm van balsporten. Als je me met een speler van AA Gent moet vergelijken, doe dan maar Moses Simon: hij is ook klein en snel (...)."

* "Seks in Laurents kampioenentruitje hebben we niet gehad. Ik vind het leuker om niets om het lijf te hebben wanneer we elkaar verwennen. Niet dat ik niet van een verkleedpartijtje op zijn tijd hou, maar na onze titelviering zou er waarschijnlijk niet veel van het shirt overgebleven zijn. Hou zo'n spits maar eens in bedwang op zo'n euforisch moment." (lacht)

* "Een shoot die verder gaat - volledig naakt bijvoorbeeld - is niet aan mij besteed. Zelfs niet als het magazine in kwestie met een mooi aanbod komt. Met een droomreisje naar de VS zwaaien, geeft mij niet meteen zin om mijn kleren voor Jan en alleman uit te spelen."

Als je me met een speler van AA Gent moet vergelijken, doe dan maar Moses Simon: hij is ook klein en snel

Shana Sonck
Cover P-Magazine
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Photo News