Tiener vernederde Kompany op training. En de reactie van 'Vince The Prince' is hij duidelijk niet vergeten

Links: Guardiola dolt met Sancho. Rechts: Kompany.
MCFC/PA Links: Guardiola dolt met Sancho. Rechts: Kompany.
Wat doe je als je als tiener mag meetrainen tussen de wereldsterren van Manchester City? Inderdaad: je doet er alles aan om je te doen opmerken. Het liefst in positieve zin. Dat is ook wat City's jeugdproduct Jadon Sancho probeerde, maar ene Vincent Kompany was daar volgens Sancho niet te fel mee opgezet.

In een ludiek interview met Kevin Stephens - bijgenaamd 'Stevo the Madman' - zegt Sancho dat hij ooit een waarschuwing kreeg van Kompany tijdens een training met City. "Ik had de aanvoerder van City door de benen gespeeld. 'Probeer dat niet meer te doen', zei hij. Hij wordt niet graag door de benen gespeeld." Ook Dortmund-aanvoerder Marcel Schmelzer werd op training al gepoort door de youngster en van de Duitser ontving Sancho een soortgelijke boodschap.

"Ik ben altijd technisch onderlegd geweest", zegt Sancho nog. "Maar nu gebruik ik minder hoogstandjes, omdat het voetbal op het hoogste niveau toch een pak sneller is. In het begin wilde ik mezelf vooral laten gelden, maar nu ben ik volwassener geworden."

Sancho, een 17-jarige Engelsman met roots in Trinidad en Tobago, verliet Manchester City afgelopen zomer ietwat verrassend. Borussia Dortmund legde bijna acht miljoen euro voor hem op tafel en voorlopig speelde de youngster al in zes Bundesliga-wedstrijden mee. 

Bekijk de bekentenis van Sancho in onderstaande video vanaf 7'20'':
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Kompany is vergeten dat hij ooit 17 was ! En dit is onze kapitein van de rode duivels ? Triestig en zielig

 • eric debanne

  Oei Kompany op zijn tenen getrapt ? Ja hij wordt oud eh ! Wat doe die youngster verkeerd ? Niets

 • Bert Verhaegen

  Straf verhaal. Weer 30 seconden verprutst aan clikbayt.

 • Lucynda van der Does

  Niet poorten??? Pfff wat zijn dat voor voetballers joh???

 • Mark Verlot

  Zou niet weten waarom zen ego niet groot zou zijn, dikke nek zoals de rest zeker...