Te veel ballen in haar tuin: vrouw laat amateurduel op deze wijze stilleggen

Puk & Match 65

Een wedstrijd in de Franse amateurreeksen is het voorbije weekend om een wel héél bizarre reden gestaakt. Vijfenzestig minuten waren we ver in het duel tussen Juillan en Tarbes toen een vrouw van middelbare leeftijd plots het terrein opstapte met een stoel in de handen. Spelers en scheidsrechter keken verbaasd op, je zou voor minder.

Het werd helemààl te gek toen de vrouw zich in de middencirkel neervlijde en daar doodgemoedereerd bleef zitten. Wat bleek? De dame in kwestie was het beu dat tijdens trainingen en wedstrijden steevast ballen in haar tuin vlogen. Als teken van protest organiseerde ze een 'sit-in'. Het bestuur van de plaatselijke club probeerde nog op de vrouw in te praten, tevergeefs. Na een oponthoud van 45 minuten besliste de ref om het duel definitief te staken.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koen De Donder

  Gewoon verder spelen, laat da mens daar ma zitten

 • luc soetaerts

  Nog een oplossing is dat er netten tussen het veld en de tuin worden gehangen. Zo is deze hinder al weg. Voetbal is een feest maar dat mag ook voor de buren een feest zijn. Maakt niet uit wie er eerst was, voetbalveld of de tuin.

 • Jan Renard

  Met vier man gewoon met stoel en al van de plein dragen en het was opgelost.

 • Jan Maarten

  Wat was er het eerst, het voetbalveld of de tuin ?