Streaker loopt voetbalveld op, maar voor één keer is het geen man (tot groot jolijt van supporters)

RV Twitter
Groot jolijt gisteren bij de supporters van een voetbalwedstrijd in de Nederlandse Tweede Divisie. Daar kwam plots een vrouwelijke streaker de wedstrijd verstoren. Niemand van de mannelijke stewards durfde echt in te grijpen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bijna altijd zijn het mannen die een sportwedstrijd verstoren door in hun blote kont het veld op te rennen, vaak het gevolg van een weddenschap. Maar tijdens de match tussen Rijnsburgse Boys en AFC Amsterdam kwam plots een vrouw in haar blootje het veld opgelopen. Ze stopte even bij een speler van Rijnsburgse Boys, die zichtbaar van slag was. De 'streakster' rende vervolgens snel door en 'ontsnapte' in een van de hoeken van het veld.

Op Twitter hield Rijnsburgse Boys het bij een koele en zakelijke boodschap. ,,We hebben een streaker op het veld. Het spel ligt even stil.” Geen van de mannelijke stewards durfde echt in te grijpen. De vrouw had een spandoek in haar armen. Wat daar op stond, is niet duidelijk.

De supporters werden ook nog eens getrakteerd op maar liefst acht doelpunten. AFC won de partij namelijk met 2-6.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jos Plessers

  En niemand durfde ingrijpen..ik zou nogal eens snel zijn..weer eens wat anders dan moeder,de vrouw

 • Patrick De pauw

  Beter zoiets dan geweld

 • Benny Lagae

  Stadionverbod en boete van 1500 euro er bovenop.

 • Marcel Bontinck

  Een man die dit doet word tegen de grond gewerkt en krijgt er een pak slaag bovenop.Discriminatie ten top.Klacht indienen bij unia.

 • ETIENNE BOECKX

  Dat moest meer gebeuren ! Het zou positief zijn om volk naar de stadions te lokken want alle andere redenen helpen niet meer !