Streaker laat stewards poepje ruiken

Action Images via Reuters

Grappige beelden uit de wedstrijd tussen Engeland en Nieuw-Zeeland van gisteren op het WK cricket. Die wedstrijd werd gewonnen door Engeland, maar ook de protagonist op bijgevoegde foto’s haalde zijn slag thuis. In eerste instantie glipte hij door de mazen van het net van de veiligheidsdiensten en stewards, om zijn ultiem gloriemoment onder meer luister bij te zetten met een acrobatisch hoogstandje. Uiteindelijk konden de stewards hem dan toch een halt toeroepen, al gebeurde dat niet zonder slag of stoot. Daar is vooral bovenstaand beeld het bewijs van...

Action Images via Reuters
AFP
AFP
AFP
AFP
AFP
AFP
AFP
Action Images via Reuters5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan van Helmont

  Mooie man.

 • Marc Spandel

  Als figuur precies een oud Griekse Olympische sportman.

 • paul van de velde

  Die stewards zijn toch echte viezeriken hoor, kon die nu echt niet wachten tot in de kleedkamers ? Moet hij nu echt gaan rieken in het open baar ?

 • Brent Van Renterghem

  Dat is idd een echte!

 • Guido Westerburg

  Kijk eens aan, een echte streaker. Geen aandachtstrekker of -trekster die een kledingstukske aan houdt.