Stoffel Vandoorne goes Cristiano Ronaldo, grote baas is lovend over West-Vlaming

Vandoorne poseert trots bij een zwarte McLaren 720S.
rv Vandoorne poseert trots bij een zwarte McLaren 720S.
Het eerste Formule 1-seizoen van Stoffel Vandoorne zit erop en dus kan ook bij onze landgenoot de riem er even af. Maar ook in het tussenseizoen is werkgever McLaren Vandoorne duidelijk niet vergeten. 

Vandoorne vertoeft momenteel in Miami -hij vierde er nieuwjaar- en krijgt er van zijn broodheer de kans om door de straten de scheuren in een poepchique McLaren. Kostprijs: ruim 320.000 euro. De immer bescheiden Vandoorne was duidelijk onder de indruk van de zwarte bolide, zo fel zelfs dat hij zich even spiegelde aan Cristiano Ronaldo. De Portugese superster pronkt graag met dure wagens op Instagram en Vandoorne ging hem dus even achterna. Voor de volledigheid: Vandoorne rijdt in zijn woonplaats Monaco geregeld rond in een McLaren 570GT, een wagen van 200.000 euro. 

A big shoutout to @mclarenauto for sorting out this mega 720S in #Miami! 🙌

Een foto die is geplaatst door null (@svandoorne) op

CEO McLaren: "Vandoorne zal alleen maar beter worden"

Vandoornes batterijen zijn duidelijk bijna opgeladen na een lastig openingsseizoen in de koningsklasse van de autosport. En binnen het team geloven ze duidelijk ook nog steeds rotsvast in de kwaliteiten van de 25-jarige West-Vlaming.

"Vandoorne is een uitstekend rijder", aldus Zak Brown, de CEO van McLaren. "Hij heeft een lastig debuutjaar achter de rug, met een heel onbetrouwbare wagen. Maar Vandoorne heeft een goede relatie met iedereen binnen het team, ook met Fernando Alonso. En dat doet me plezier. Hij werkt enorm hard, is goed in conditie en héél snel. Ik geloof dat hij alleen maar beter zal worden."

Photo News
Photo News
Photo News
EPA5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • David Gbert

  @dretie. Wat is er mis me een foto te nemen naast een exclusieve wagen. Doe eens normaal. Je zou de f1 een beetje moeten volgen zou je wel weten dat stoffel geen blaaskaak is.

 • rudolf jacobs

  spiegelen aan ronaldo,amaai ik denk dat stoffeltje da gast ni eens kent,toch geen eer om mee vergeleken te worden hoor ,dan zal het wel een gewone gazetten praat zen want daar lopen ook kemels van reporters tussen hoor die vergelijkingen maken

 • dretie munkies

  Vandoorne is meteen alle respect kwijt ! Zich spiegelen aan Ronaldo is zeker geen eer ! Integendeel ! Of wil hij ook als een blaaskaak door het leven gaan ?

 • Brian Verhaeghe

  Topper!!!

 • Benny De mol

  stoffel het is te hopen dat ze dit jaar beter materiaal geven !