Stiefmoeder Steven Defour wil in boek afrekenen met zoon

De definitieve breuk tussen Steven Defour en zijn ouders kwam er op het trouwfeest in juni vorig jaar.
UNKNOWN De definitieve breuk tussen Steven Defour en zijn ouders kwam er op het trouwfeest in juni vorig jaar.
Het laatste woord in de familievete tussen Steven Defour en zijn ouders lijkt nog niet gezegd, of beter geschreven. Nadat de Rode Duivel onlangs in zijn autobiografie 'Mijn eigen weg' afrekende met zijn ouders, dienen ze hem nu betaald antwoord met een eigen boek.

De definitieve breuk tussen Defour en zijn ouders kwam er op het trouwfeest van de middenvelder van FC Porto, begin juni vorig jaar. Defour wond zich op over de commentaren van zijn ouders en besliste om alle contact met pa en stiefma te verbreken. In zijn boek 'Mijn eigen weg' bracht hij vervolgens zijn waarheid naar buiten over de breuk met zijn ouders.

Eigen versie
Die laten het hier echter niet bij en beloven met hun eigen versie van de feiten naar buiten te komen. "Wat Steven kan, kunnen wij ook", zegt zijn stiefmoeder in Dag Allemaal. "Ik ben ook bezig aan een eigen boek. Ons Jessie ook, trouwens. We weten nog niet of we elk een boek uitbrengen of samen, maar er zal iets over Steven uitkomen. Daar mag hij zeker van zijn. We hebben nog geen uitgever gezocht. Ik schrijf op wat ik mij herinner. En Steven heeft de pech dat ik over een olifantengeheugen beschik. Bovendien heb ik van heel wat dingen de bewijzen zwart op wit. En ik zal die in mijn boek zetten. Ik bewaar alles voor mijn boek."