Sharapova, Federer en andere sterren spelen potje straattennis

In New York hebben enkele van 's werelds bekendste (ex-)tennisspelers op een geïmproviseerd tennisveld midden in de stad, een balletje tegen elkaar geslagen. Dat deden ze om de start van de US Open van volgende week te vieren (vandaag staan wel al de kwalificaties op het programma).

Heel wat tennissterren werden in de straten van New York uitgenodigd om een potje straattennis te spelen. Maria Sharapova, Serena Williams, Madison Keys en Eugenie Bouchard tekenden present bij de vrouwen. Bij de mannen schitterden Rafael Nadal, Roger Federer, Grigor Dimitrov en badboy Nick Kyrgios (die gisteren een extra voorwaardelijke straf kreeg na provocaties aan het adres van Wawrinka)

Tijdens het event daagden ook legendes André Agassi en Pete Sampras op (beide heren stalen de show in de jaren '90 toen Nike met een soortgelijke reclamestunt op de proppen kwam). Onder leiding van John McEnroe lieten Agassi en Sampras zien dat ze nog altijd een stevig potje kunnen tennissen (zie video hieronder).

Het was sportmerk Nike die de bekende koppen bij elkaar wist te brengen voor een ludieke wedstrijd. De 135ste editie van de US Open begint op 31 augustus.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
GETTY