Serena en Irina blinken op Oscars, maar wat doet Simeone hier naast Scarlett?

twitter

Een van de sterren die het vlotst over de tongen ging tijdens de Oscars was die van topactrice Scarlett Johansson, niet in het minst omdat de topactrice er amper vijf maanden na haar bevallig alweer ravissant bijliep. Maar ook haar nieuwste coupe werd, zeker in sportmiddens, vlot opgepikt. Zeker in Spanje zagen ze meteen de treffende gelijkenissen tussen de haarstijl van Scarlett en... Diego Simeone. Beelden van de actrice en de warmbloedige trainer van Atlético Madrid naast elkaar geplakt gingen al snel viraal.

twitter

Ook Irina Shayk rekenen we nog graag tot diezelfde sportmiddens, al mag de relatie tussen het Russische topmodel en Cristiano Ronaldo al even tot de verleden tijd behoren. Op de afterparty van Vanity Fair trok Miss Shayk erg veel aandacht naar zich toe. Weinig verwonderlijk in een jurk waarvan ze, wat transparantie betreft dan toch, bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond nog iets van kunnen leren.

Irina Shayk zette er haar beste beentje voor.
PHOTO_NEWS Irina Shayk zette er haar beste beentje voor.
Irina Shayk.
PHOTO_NEWS Irina Shayk.

Afsluiten uit Hollywood doen we met Serena Williams. De nummer één-speelster uit het tennis liet het toernooi in Qatar maar al te graag schieten om haar opwachting te maken op datzelfde feestje van Vanity Fair. En ook de modebewuste Williams gooide hoge ogen dankzij een opvallende outfit, inclusief split om U tegen te zeggen.

PHOTO_NEWS
AFP
AFP
PHOTO_NEWS
GETTY
GETTY