Selfie na seks met American Footballer komt deze meid duur te staan

Tinder
Julian Edelman van de New England Patriots vond dat hij na een succesvolle SuperBowl wel een verzetje kon gebruiken. Dus had hij een onenightstand. Toen hij na de daad echter als een blok in slaap viel, zwierde Sabrina D. een selfie van de maffende American Footballer op Tinder. Dat kwam haar duur te staan.

Julian Edelman (28) en Sabrina D. spraken af via datingportaal Tinder nadat de New England Patriots op de SuperBowl afrekenden met de Seattle Seahawks. Na de vrijpartij maakte de meid een foto van een slapende Edelman met daarbij de tekst: "Ik deed het net met Edelman. Geen leugen."

Zwarte lijst
Maar die openheid kwam niet goed aan in Boston, de heimat van de New England Patriots. Sabrina werd door de Bostonians uitgespuwd en op Facebook beschimpt. Daarnaast belandde ze op de zwarte lijst van tal van restaurants en nachtclubs.

Het noopte de vrouw om haar verontschuldigingen aan te bieden. "Ik heb een fout gemaakt", klonk het op TMZ. "Ik voel me verschrikkelijk. Hij sliep en ik verveelde me. Ik was dronken."

Overwaaien
Maar de meid hield de moed er toch in. Ze dacht dat ze toch niet zo heel lang op de zwarte lijst ging moeten staan en dat alles wel zou overwaaien. "Ik heb vrienden die in het nachtleven werken en zeggen dat ik nog altijd welkom ben", aldus Sabrina. "Wellicht ga ik de komende tijd niet stappen maar dat is dan mijn keuze."

En ze voegde eraan toe: "Sommige spelers hebben me ge-sms't om te zeggen dat ze heel ontgoocheld in me zijn. Ik maakte duidelijk een fout maar kan de klok niet terugdraaien." Het lijkt er dus op dat Sabrina in dat wereldje allesbehalve een onbekende is. Een gewaarschuwde American Footballer, is er twee waard.

Julian Edelman van de New England Patriots viert na winst op de Super Bowl.
afp Julian Edelman van de New England Patriots viert na winst op de Super Bowl.
epa