Russische en vrouwelijke hooligans gaan 'als training' elkaar te lijf: "We zullen onze buitenlandse gasten opwachten op het WK"

RV

Er zijn nieuwe (en ietwat verontrustende) beelden opgedoken vanuit Rusland. Met het oog op het WK dat op 14 juni van start gaat, willen de Russische hooligans duidelijk niets aan het toeval overlaten. In een video is te zien hoe twee groepen van vrouwen elkaar te lijf gaan. Als een soort van training. Dat blijkt ook aan de tips die enkele mannen de vrouwen toeroepen langs de kant.

"We zullen onze buitenlandse gasten opwachten tijdens het WK 2018", schreef een van de Ultra's als reactie bij de video. "Het zou leuk zijn om 150 vrouwen te zien vechten met dronken Engelsen", klinkt het nog. Als dat maar goed afloopt.

RV
RV62 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Van de Velde

  Schaf gewoon dat voetbalspelleke af in Rusland, dan kunnen ze onder mekaar blijven vechten

 • bjorn azou

  Bij de echte confrontatie worden messen basebalknuppels en boksbeugels gebruikt en telefonisch spreken ze met elkaar af waar het zal plaatsvinden.

 • Luc Van den Bulcke

  Crapuul vind je overal!

 • Remi Verbeke

  Niet te geloven dat de meesten nog altijd zo te manipuleren zijn, zo gelovig zijn in hetgeen de westerse media rondbazuint als het over Russia in een verkeerd daglicht stellen gaat.....intriestig, om medelijden mee te hebben.....

 • Johan Van Biesen

  Juist Louis, dat zijn gewoon Russische 'Fightclubs', dat bestaat al langer dan de film, er zijn genoeg video's op Youtube te bekijken, mensen zijn gewoon niet meer in staat om kritisch na te denken.