Ronaldo zal oefeninterland tegen Nederland niet snel vergeten. En dat heeft niet enkel met pijnlijk verlies te maken

De fan probeerde Ronaldo op de mond te kussen.
rv De fan probeerde Ronaldo op de mond te kussen.
Een opvallende onderbreking tijdens Portugal - Nederland in Stade de Genève in Zwitserland. Enkele Portugese fans betraden na een uur spelen het veld in een poging een selfie te maken met stervoetballer Cristiano Ronaldo. Een van de fans wilde de winnaar van de Gouden Bal zelfs op de mond kussen.

De Portugese fans hadden weinig te genieten tijdens het treffen van hun land met Oranje. Bij een 3-0 achterstand was dat wellicht dan ook de reden dat een fan besloot de tribune te verlaten en het veld te betreden. Hij meldde zich bij Cristiano Ronaldo met zijn telefoon in de aanslag. Voordat hij een selfie maakte, gaf hij het voetbalidool nog een kusje op zijn wang. Daarna werd hij weggehaald door toegesnelde stewards.

Daar bleef het echter niet bij. Nog meer fans kwamen het veld oprennen in de hoop een kiekje te schieten met hun voetbalheld. Zij werden echter tijdig in de kraag gevat door de aanwezige stewards. Niet veel later werd Ronaldo van het veld gehaald. Alweer een fan had de tribune verlaten om samen met de superster uit Madeira op een foto te verschijnen. Deze poging werd echter ook gestopt.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gert lans

  Aan de reacties te horen is er toch nog 1 oranje supporter !

 • steven goossens

  gewoon leuk... moet kunnen toch in 2018

 • Yvs Bramslecht

  En...waar zat nu dat wonderspelertje?? Als je als een klein kind de pap niet tot vlak aan het mondje brengt kan hij het niet. Wat een totaal overroepen speler. Volgens sommigen de best ooit... wat een lachertje.

 • Seddik Ghoule

  Had beter een selfie met Matthijs de Ligt (18 jaar!) kunnen vragen, die was C. Ronaldo op alle fronten de baas.