Ronaldo opent kliniek in haartransplantatie en stelt zijn Georgina meteen aan als manager

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez.
Photo News Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez.
De zakenman in Cristiano Ronaldo slaat toe. De Portugees (34) opent in Madrid een kliniek in... haartransplantatie. En stelt meteen zijn vrouw Georgina Rodriguez (25) aan als een van de managers. De zaak behoort tot de Portugese Insparya Group, waarvan Ronaldo mede-oprichter is. 

Maar liefst 150 mensen zullen tewerkgesteld worden in het zes verdiepingen hoge centrum met daarin 18 aparte ruimtes, zodat er ook dagelijks 18 transplantaties kunnen uitgevoerd worden. De prijs voor zo’n haartransplantatie bedraagt minimum 4.000 euro. Ronaldo heeft al 1 miljoen euro in de business gestoken, maar doet daar met zijn ambitieuze plannen rond de kliniek in Madrid de komende drie tot vier jaar nog eens 25 miljoen euro bij. “Naast het voetbal, ben ik ook gepassioneerd door gezondheid, technologie en research, domeinen waar ik in wil investeren”, luidt de mededeling van ‘CR7'. “Madrid, waar ik jarenlang geleefd heb, was mijn uitverkoren stad om het project internationaal uit te breiden.”

Haartransplantaties worden vooral uitgevoerd in Turkije. In Istanboel alleen al zijn er 300 gespecialiseerde klinieken die vooral klanten uit het Midden-Oosten aantrekken.
AFP Haartransplantaties worden vooral uitgevoerd in Turkije. In Istanboel alleen al zijn er 300 gespecialiseerde klinieken die vooral klanten uit het Midden-Oosten aantrekken.

Aan Golder’s News, een persbureau gespecialiseerd in berichten in de marge van de sport, bevestigt Carla Palanca, woordvoerster van Insparya, het nieuws. “De kliniek biedt een speciaal totaalpakket aan voor buitenlandse klanten. Het hotelverblijf en het vervoer van en naar de luchthaven en de kliniek is inbegrepen. Op deze manier bieden we de mogelijkheid de operatie in Madrid te laten uitvoeren in plaats van Turkije.” Haartransplantaties worden vooral daar uitgevoerd. In Istanboel alleen al zijn er 300 gespecialiseerde klinieken die vooral klanten uit het Midden-Oosten aantrekken.

Het koppel op restaurant in Londen met Cristiano Jr.
Photo News Het koppel op restaurant in Londen met Cristiano Jr.

Ronaldo zal ook aanwezig zijn op de opening van het centrum op 18 maart. “Wij hebben de kennis, maar om klinieken buiten Portugal op te starten hebben we iemand met reputatie nodig”, zegt Paulo Ramos, sterke man van Insparya. “Ronaldo zal ons die duw in de rug geven. Het volgende centrum willen we ook nog dit of volgend jaar openen.”

Plastische chirurgen aan het werk tijdens een haartransplantatie.
AFP Plastische chirurgen aan het werk tijdens een haartransplantatie.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim Baert

    Voetbal kan hij, het overige zwijgen we beter over.