Ronaldo maakt geen te beste beurt bij technische oefening, zijn ploegmaats strooien al snel wat zout in de wonde

Twitter Juventus
Zelfs Cristiano Ronaldo laat zich af en toe op een foutje betrappen. Tijdens een technische oefening op training miste de Portugees zijn controle compleet. Tot groot jolijt van zijn Juve-ploegmakkers, die de typische vreugdekreet van CR7 uitschreeuwden om wat extra zout in de wonde te strooien. Jawel, zelfs de meester kan eens missen. 

De bewondering is groot, heel groot. Ploegmaat Douglas Costa stak eerder deze week zijn adoratie voor de nieuwbakken smaakmaker van Juventus niet onder stoelen of banken. "Het is onmogelijk om Cristiano op het trainingsveld te volgen. Als wij arriveren, is hij bovendien al bezig. Als wij vertrekken, is hij nog steeds aan het trainen. Zoiets heb ik echt nog nooit gezien." Het bevestigt enkel wat ex-ploegmaats eerder over hem zeiden, de Portugees laat niets aan het toeval over om voor eens en voor altijd te tonen wie de beste voetballer op aarde is. 

Maar alle werkethiek ten spijt, CR7 is niet onaantastbaar. Tijdens een oefening waar het balletje hoog werd gehouden, lieten zijn goede voetjes hem plots in de steek. Tegenstrevers Paulo Dybala en - jawel - Douglas Costa konden met hun vreugde geen blijf: eindelijk werd Ronaldo eens de loef afgestoken. 

Praia de areia contra Praia de pedra !!! Deu Noix né @paulodybala 🤣😹 @juventus

Een foto die is geplaatst door null (@douglascosta) op

De vreugde-uitspatting sprak dan ook boekdelen. Het duo toverde de alombekende 'L-dans' van het immens populaire spel Fortnite tevoorschijn om Cristiano met de neus op de feiten te drukken. Ook Ronaldo's vreugdekreet 'si' mocht niet ontbreken, eindelijk zat de maestro in het verliezende kamp. 

Daniele Rugani heeft trouwens zo zijn eigen methode om de viervoudige Champions League-winnaar het scoren te beletten: het doelkader doodleuk verplaatsen. 18 augustus maakt Ronaldo overigens zijn debuut in een plunje van de Oude Dame. De Italiaanse kampioen gaat dan op de eerste speeldag van de Serie A op bezoek bij Chievo Verona. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Hij blijft een mens eh ! Geen robot ..... Dat ze maar een voorbeeld nemen aan hem !

 • Christiane Van Croonenborch

  Zelfs de besten kunnen het eens laten afweten

 • Peeters Freddy

  Boekdelen, ,elke boekdelen van uitbundigheid. Grote kinderen zijn het.

 • Henri Michon

  Alfons Thijs - ja, ja, de volgens jou slechte verdedigingen in Engeland en Spanje verklaren natuurlijk ook Cristiano's palmares buiten die twee landen, zoals de 4 Champions Leagues, de 3 Wereldbekers voor clubs, de 3 UEFA Super Cups, de 2 Confederation Cups, de twee EK finales en het Europees Kampioenschap...

 • Alfons Thijs

  Hij zal falen in Italië. Hij heeft niet voor niks in Engeland en Spanje gevoetbald, de competities met de slechtste verdediging. Hij mag blij zijn met 10 goals dit seizoen