Referee loopt lelijke beenbreuk op wanneer worstelaar op hem smakt, maar de kranige man wil van geen wijken weten

RV
Het moeten niet altijd de krachtpatsers zijn die met de show gaan lopen. Tijdens een worstelkamp van het immens populaire NXT Live-evenement in de Amerikaanse stad Omaha liep referee Tom Castor een akelige beenbreuk op toen een worstelaar pardoes op hem smakte. Kermend van de pijn wilde de scheidsrechter echter van geen wijken weten, Castor slaagde er zelfs nog in om het kamp al liggend af te kloppen. 

WWE-sterren Tyler Breeze en Velveteen Dream waren de headliner van de NXT Live in het Amerikaanse Omaha. Toch werd niet één van hen, maar wel de scheidsrechter de man die met alle aandacht ging lopen. Tom Castor werd ongenadig hard tegen het canvas gemept toen een trap van één van de worstelaars doel had gemist. Het rechterbeen van de referee sloeg alle kanten uit, meteen werd duidelijk dat de blessure echt én ernstig was. Castor kermde het uit van de pijn, terwijl z’n collega-scheidsrechter in de hoek van de ring druk gesticulerend om verzorging vroeg. 

Maar Castor wilde van geen wijken weten. Ondanks het gebroken been, maakte de man er een erezaak van om het duel af te kloppen en zo de zege van Dream te bekrachtigen. Pas nadien werd hij in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. Medescheidsrechter Drake Wuertz bevestigde de ernstige kwetsure via Twitter. “Bid voor Tom Castor. Hij brak zijn been tijdens een evenement van NXT Omaha. Toen hij op de brancard lag, kneep hij in mijn hand en zei: ‘Drake, ik hou van deze business’.” Het doorzettingsvermogen van Castor kon op heel wat bijval van WWE-fans rekenen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.