Publiek op alle banken na enkele fabelachtige omhalen op WK Beach Soccer

Kos

Dezer dagen vindt op de Bahama's het wereldkampioenschap Beach Soccer plaats. Vannacht werden de laatste kwartfinales afgewerkt waarbij Iran zich voor het eerst in de geschiedenis wist de plaatsen voor de halve finales op een WK. Het schakelde na verlengingen Zwitserland uit. In die partij vielen overigens meerdere héérlijke doelpunten. Zo opende Ahmadzadeh de score voor Iran met een omhaal en deed Hodel dat kunstje voor de Zwitsers in de tweede periode nog eens dunnetjes over.

Één dag eerder verzekerde ook Brazilië zich van een plaats bij de laatste vier. Het had meer dan de handen vol met titelverdediger Portugal, maar met nog twee en een halve minuut op de klok deed Rodrigo monden openvallen met een fabelachtige omhaal (zie video hieronder). In de halve finales neemt Brazilië het op tegen Italië. Iran treft Tahiti, twee jaar geleden verliezend finalist.

#IRAN WIN! For the first ever time, Iran are in the semi-finals of the #FIFABeachSoccer #WorldCup! They defeated #Schweiz 4-3 to set-up a clash with Tahiti on Saturday. - @allsportsnapper

25.4k Likes, 1,271 Comments - FIFA World Cup (@fifaworldcup) on Instagram: " #IRAN WIN! For the first ever time, Iran are in the semi-finals of the #FIFABeachSoccer..."