Premier League-spits parkeert blitse bolide op trainingscomplex van zijn club om naar match te vertrekken, maar dan volgt pijnlijke vaststelling

Berahino zakte volledig in tenue af naar het trainingscomplex.
rv Berahino zakte volledig in tenue af naar het trainingscomplex.
Stoke City-speler Saido Berahino beleeft niet de beste periode uit zijn carrière. Berahino, die in januari 2017 voor 14 miljoen door de 'Potters' werd overgenomen van West Bromwich, kon nog niet scoren voor Stoke en het draait ook voor geen meter bij de op een na oudste professionele voetbalclub ter wereld. Stoke staat pas achttiende in de Premier League en ontsloeg trainer Mark Hughues recent nog. En de recentste frats van Berahino was misschien wel tekenend voor het seizoen van Stoke.

Berahino arriveerde vanmorgen in zijn trainingspak van Stoke op Clayton Wood, het trainingscomplex van de club. De spits parkeerde zijn witte Mercedes, stapte uit en kreeg dan flink wat hoongelach van ploegmaat Kurt Zouma over zich heen. Berahino had zich immers een dag vergist. Omdat Stoke pas morgenavond speelt op het veld van Manchester United, zakken de 'Potters' ook morgen pas af naar Old Trafford, maar dat was de 24-jarige Britse spits dus even vergeten.

De spelers van Stoke zakken doorgaans in vrijetijdskleding af naar het trainingscomplex, enkel op wedstrijddagen halen ze hun trainingspak van de club uit de kast. Berahino deed dat dus een dag te vroeg, tot hilariteit van Chelsea-huurling Zouma. Gelukkig voor Berahino maakte hij geen slechte indruk op zijn trainer, want die stelde Stoke nog niet aan na het ontslag van Hugues. Quique Sanchez Flores (ex-Watford) werd al nadrukkelijk genoemd, maar de Spanjaard gaf al aan dat hij bij Espanyol wil blijven. Daarom zouden de 'Potters' hun pijlen nu op het duo Martin O'Neill en Roy Keane gericht hebben.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels