Ploegmaat van Lukaku stak na topper de draak met Liverpool-ster Salah. Maar met subtiele respons komt Egyptenaar toch duidelijk als winnaar uit de bus

Photo News
Ashley Young kon het niet laten na de zege van Manchester United tegen Liverpool. De linksachter van United voorkwam samen met zijn ploegmaats dat Liverpool-topschutter Mohamed Salah tot scoren kwam en daar moést de Brit mee uitpakken op Instagram. Maar wie laatst lacht, best lacht. Dat weet Young nu ook.

"Stop alstublieft met de vraag te stellen! Neen, hij (Salah, red.) zit niet meer in mijn achterzak. Dat zweer ik", schreef Young na de Engelse topper op Instagram. Maar meteen na de pijnlijke Champions League-uitschakeling van de Red Devils tegen FC Sevilla, zag Salah zijn kans schoon om terug te slaan.

Salah deed dat overigens een pak subtieler dan Young. Maar dat de Egyptenaar wraak nam op zijn rechtstreekse tegenstander van afgelopen weekend, is wel duidelijk. De spits deelde een foto waarop hij sip kijkt, met in de achtergrond een gigantische tekening van de Champions League-beker. 

Salah komt op 6 juni overigens naar België. De goalgetter speelt dan met Egypte een oefenmatch tegen de Rode Duivels. Egypte fungeert als simulatie voor het Noord-Afrikaanse Tunesië, één van de tegenstanders van de Belgen in de groepsfase van het WK in Rusland. Maar als Jan Vertonghen hem dan uit de match houdt, raden we de verdediger van Tottenham toch aan om daar na de match niet té hard mee te pronken...

Action Images via Reuters
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.