Ploegmaat van Kompany en De Bruyne vindt na verrassende niet-selectie voor WK troost in armen van geliefde

rv

Leroy Sané (22) vindt na zijn verrassende niet-selectie voor het WK troost in de armen van vriendin Candice Brook. De Amerikaanse R&B-zangeres postte op haar Instagram-profiel enkele foto's die weinig aan de verbeelding overlieten. Sané bevindt zich met zijn wederhelft momenteel in Californië, waar hij de bittere ontgoocheling om zijn gemiste WK probeert te verbijten. Sané en Brook, een lookalike van Rihanna, maakten eind 2017 hun relatie bekend via sociale media.

De 22-jarige vleugelspits, een ploegmaat van Vincent Kompany en Kevin De Bruyne bij Manchester City, had met tien doelpunten en vijftien assists een belangrijk aandeel in de landstitel van de 'Citizens'. Niet voldoende om de Duitse bondscoach Joachim Löw te overtuigen om hem mee te nemen naar Rusland.

rv9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marcus Camps

  Ben toch content dat hij bij die griet zit ipv van in Rusland. Is veruit de beste spits die ze hebben bij de Duitsers. Their loss ...

 • Bariscan yildirim

  hahahaha mooi reacties,scoren moeten ze nu eenmaal het zijn scoorders.zie maar dat belgie kampioen wordt !!!red devels

 • ronny cockuyt

  Echt hartstochtelijk,innige omhelzing vol passie,terwijl hij naar de smarth phone kijkt over haar schouder.

 • steven goossens

  da's wat men noemt "liefde"... Go for it dude!

 • Benny Vandervelde

  Ik zou toch ook liever in Cali dan in Moskou zitten hoor!