Piqué zoeft catacomben Camp Nou in op e-bike van 10.000 euro, ook Messi heeft eigen exemplaar in garage staan

De e-bikes van Messi en Piqué, die gisteren Camp Nou binnenstormde.
Greyp Bikes en Movistar De e-bikes van Messi en Piqué, die gisteren Camp Nou binnenstormde.
Opvallende beelden gisteravond, enkele uren voor de aftrap van de stadsderby tussen FC Barcelona en Espanyol. Plots dook Gerard Piqué de catacomben van Camp Nou binnen... op een elektrische fiets. Het is eens wat anders dan een entree met een exclusieve wagen. Al is het voertuig waarop de Spaanse verdediger arriveerde ook het beste van het beste. 

De e-bike van het merk Greyp heeft een prijs van 10.000 euro. Twee jaar geleden kon de Catalaanse pers al eens kiekjes maken van de opmerkelijke tweewieler. Ook Lionel Messi en Cesc Fàbregas hebben zo’n exemplaar in de garage staan, elk met een gepersonaliseerd uiterlijk. De fiets van Piqué heeft de kleuren van Barça, terwijl Messi voor het blauw van Argentinië koos en Fàbregas voor het rood van Spanje. 

Wie de Greyp G12S wil besturen, heeft vanwege de elektromoter van 16 PK een rijbewijs nodig. Er kunnen snelheden gehaald worden tot 70 kilometer per uur. Met de batterij kan je 130 kilometer fietsen, in 80 minuten is hij volledig opgeladen. Om diefstal te voorkomen, krijg je hem enkel aan de praat met een vingerafdruk. 

Fans en fotografen keken gisteren de ogen uit, al was er toch één puntje van kritiek. Dat Piqué toch beter een helm zou dragen als hij met zo’n snelheden rondscheurt... 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rik Lameyze

    Deze bestaat al enkele jaren. Een bedrijf in GB. Die competitie motoren maakt. Verloot zo fietsen met 50000 wat. Dat is ca 67pk. Voorzien van speciale banden en software.

  • ISABEL FRANCOIS

    Maar smaak en stijl kan je blijkbaar niet kopen.Zo rijk als de zee diep en er toch uitzien als Johnnie Flodder.