Patrice Evra heeft het hélemaal verkorven bij Marseille-fans: "We willen je niet meer in onze kleuren zien. Rot op!"

De Marseille-aanhang is niet mals voor Evra
rv De Marseille-aanhang is niet mals voor Evra

Komt het ooit nog goed tussen Patrice Evra en Olympique Marseille? Afgaande op het spandoek dat de aanhang vandaag tevoorschijn toverde, is het antwoord: neen. De 36-jarige linksback werd eergisteren door de clubleiding al op non-actief gezet met onmiddellijke ingang. Aanleiding daarvoor was het wangedrag van de Fransman in de Europa League-wedstrijd bij het Portugese Vitoria Guimaraes. Evra ging na een woordenwisseling met een fan in de clinch en verkocht hem een karatetrap in het aangezicht. "Je dacht dat je groter was dan de club en zijn fans. We willen je niet meer in onze kleuren zien. Rot op", was vandaag de reactie in het Stade Vélodrome.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marnix Malone

  Robi, echte supporters horen niet voor een gespannen CL-wedstrijd amok te komen maken met de spelers.. Marseille mag ze hebben.

 • Ingrid Charlier

  En gelijk hebben ze.

 • Bram Claes

  supporters... denken dat ze zich alles kunnen permitteren. maak de spelers uit voor het vuil van de straat, beledig hun gezin, familie, ouders, kinderen en hang dan het slachtoffer uit. Patrice zal niet zomaar deze handeling gedaan hebben. het blijven mensen.

 • Robi Sterckx

  Mooi gebaar van de supporters, zo hoort het