Opvallende kandidaat op gemeenteraadsverkiezingen Sint-Truiden: ‘Roland Out Today’

belga
De fans van Charlton Athletic willen een opvallende partij laten deelnemen op de gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Truiden op 14 oktober 2018. Namelijk: ‘Roland Out Today’. Uiteraard gericht naar Roland Duchâtelet, de onpopulaire eigenaar van de Engelse derdeklasser. “We onze club behoeden voor verdere schade”, klink het.

“Wij vinden niet dat Duchâtelet zijn bedrijfspraktijken in het beste belang zijn voor Charlton”, aldus een woordvoerder van ‘Roland Out Today’. “We hebben al meerdere bezoeken gebracht aan Sint-Truiden en met mensen gepraat die zich daar hetzelfde voelen al ons. De praktijken van Duchâtelet hebben een nadelig effect op de lokale bevolking.”

“Wilt u meer te weten komen hoe hij uw stad getroffen heeft? ROT zal het uitzoeken”, aldus de fans van Charlton, die tevens vandaag de 25ste verjaardag sinds hun terugkeer naar ‘The Valley stadium’ vieren.

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.