Op de McLaren kon Fernando Alonso alweer niet rekenen in Monza, op z'n WAG Linda wel

instagram lalindaa/photonews
Het werd alweer een triest weekend voor McLaren-Honda in Italië. Net als Stoffel Vandoorne wist ook Fernando Alonso niet te finishen. Gelukkig kon de Spanjaard in Monza wel op zijn lief rekenen, het Italiaanse model Linda Morselli.

De 28-jarige Morselli is geen onbekende in het racemilieu. In 2007 begon ze een relatie met de legendarische MotoGP-piloot Valentino Rossi, negenvoudig wereldkampioen. Alonso (36) op zijn beurt scheidde in 2011 van Raquel del Rosario, met wie hij in 2006 in het huwelijksbootje gestapt was. Daarna was hij ook samen met, onder andere, de Spaanse celebrity Lara Alvarez. In Monza was de steun van van Morselli alvast opvallend. Ze liepen hand in in hand rond het circuit en zij hield zich discreet op in de paddock.

afp

Straks neemt de Spanjaard ook een beslissing rond zijn sportieve toekomst: blijven bij McLaren of niet? "Ik heb verscheidene aanbiedingen en hak binnenkort de knoop door. In september beslis ik waar ik volgend seizoen rijd", aldus Alonso vorige week in Francorchamps. Onder meer Williams wordt genoemd en daar zou de tweevoudige wereldkampioen de plaats van Felipe Massa innemen. Lawrence Stroll, de vader van Lance, tweede rijder bij Williams, zou persoonlijk willen instaan voor het salaris van Alonso, zo'n 25 miljoen euro per jaar. Lawrence Stroll is een steenrijke Canadese zakenman en hij ziet in de komst van Alonso een goede zaak voor zijn zoon. Williams beschikt ook volgend seizoen over de Mercedes-krachtbron.

afp
photo_news

#behindthescene @goldenpointofficial ⚠️ #weareworkingforyou ☝️⚠️

9,463 Likes, 130 Comments - Linda Morselli (@lalindaa) on Instagram: "#behindthescene @goldenpointofficial ⚠️ #weareworkingforyou ☝️⚠️"

Finalmente sole. E cervicale.

6,405 Likes, 42 Comments - Linda Morselli (@lalindaa) on Instagram: "Finalmente sole. E cervicale."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.