Ga naar de mobiele website
^ Top

Ook huwelijk Boulahrouz op de klippen

Sabia Boulahrouz (r) samen met Sylvie Van der Vaart op de tribune van HSV.
BrunoPress Sabia Boulahrouz (r) samen met Sylvie Van der Vaart op de tribune van HSV.
Na het huwelijk van Sylvie en Rafaël van der Vaart zou ook dat van voetballer Khalid Boulahrouz en zijn echtgenote Sabia op de klippen zijn gelopen. Dat heeft de Duitse krant Bild op zijn website gemeld.

"Het klopt", zegt Sabia Boulahrouz tegen de Duitse boulevardkrant, die een week geleden als eerste met het nieuws over de breuk tussen Rafaël en Sylvie van der Vaart kwam. "Ons huwelijk bestaat niet meer. Khalid en ik pasten op den duur niet meer bij elkaar. Onze karakters waren simpelweg te verschillend." Ze benadrukt wel dat de twee nog niet zijn gescheiden.

Goede vriendinnen
De 34-jarige Sylvie van der Vaart en de één jaar oudere Sabia Bouhlarouz zijn goede vriendinnen van elkaar. Afgelopen week werden de twee, nadat bekend was geworden dat Van der Vaart zijn echtgenote op oudjaarsavond een klap zou hebben verkocht, herhaaldelijk samen gesignaleerd in de binnenstad van Hamburg.

Samen gespeeld
Daar trokken de echtparen Van der Vaart en Boulahrouz naar elkaar toe toen de twee voetballers gelijktijdig voor de club HSV uitkwamen. Ze speelden ook geregeld samen in het Nederlands elftal. De 31-jarige Boulahrouz speelde daarna voor onder meer Chelsea en VfB Stuttgart. Hij staat op dit moment onder contract bij Sporting in Portugal.

Eerste barstjes
Sabia en Khalid Boulahrouz kregen in 2005 een relatie en trouwden in december 2006. De eerste barstjes in hun huwelijk werden zichtbaar toen Khalid Boulahrouz bij Stuttgart speelde terwijl Sabia terug naar het 500 km noordelijker gelegen Hamburg verhuisde. Het echtpaar heeft twee kinderen, Amaya en Daamin.

Miskraam
Tijdens het Europees kampioenschap van 2008 kreeg Sabia Boulahrouz een miskraam. Het Nederlands elftal speelde daarom met rouwbanden tijdens de kwartfinale tegen Rusland, waarin Oranje werd uitgeschakeld.

Photo News
Khalid Boulahrouz speelt momenteel bij het Sporting Lissabon van Frank Vercauteren.
afp Khalid Boulahrouz speelt momenteel bij het Sporting Lissabon van Frank Vercauteren.
EPA
photo_news
Photo News
epa


Meld een bug