Ook Batshuayi, Lukaku en Witsel genieten van een welverdiende rust na het WK

Zingende Batshuayi amuseert zich (in bloot bovenlijf) in Los Angeles

Ook voor Michy Batshuayi mag de riem er na het WK even af. De Rode Duivel vertoeft momenteel in Los Angeles. En of ‘Batsman’ zich amuseert in de grootste stad van Californië. In bloot bovenlijf zingt hij het nummer ‘¿Cómo te llamas?’ van Jul, een rapper uit Marseille.

rv
Lukaku ontspant in New York

Niet alleen Batshuayi trekt naar de VS, ook spitsbroeder Lukaku ontspant in het land van Donald Trump. Zij het wel helemaal aan de andere kant van de VS, in New York. De nummer 9 van de Rode Duivels is duidelijk op zijn gemak in de miljoenenstad, hij geniet er van de 'vibe' die er heerst. 

RV
RV

Witsel geniet van wat tijd met zijn familie

De Chinese competitie is al een tijdje terug bezig, maar de Belgische nummer 6 mag eerst nog van wat welverdiende rust genieten na een lang WK. 

Dat WK mag dan ondertussen al vijf dagen achter ons liggen, toch draagt de vrouw van Witsel, Rafaella, nog altijd vol trots de Belgische driekleur. Zo schrijft ze op haar instagram: "Het WK ligt achter ons, maar toch supporter ik nog voor België met dit pakje!" 

Family time ❤️🙏🏽🧢 #AW #FamilyTime @r_babyberry

Een foto die is geplaatst door null (@axelwitsel28) op
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Wel verdiende rust ??? Van hard te werken zeker !!! Te gek voor woorden ...

 • antonia de smet

  sven raets gewoon werken zoals die mannen en je hebt centen simpel toch.

 • Amouri Favette

  @ lilli Debloem Laat die mens eens doen aub!!!. En @ Sven Reats, ni zeiken man... das voetbal!!!! Rode duivels, wel verdiend!!!! Enjoy it....

 • Jan van Helmont

  het is jullie van ganser harte gegund, mannen!

 • Lilli Debloem

  doe een t-shirt aan! degoutant