Ontdek de nieuwe peperdure Rolls-Royce van Adebayor

Instagram
Hoe kom ik in stijl naar de ochtendtraining? Dat moet Emmanuel Adebayor ongetwijfeld gedacht hebben. De spits van Tottenham kwam gisteren met zijn Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe ter waarde van 360.000 pond, ofwel bijna 500.000 euro (!), naar de training.

De Togolees postte een foto op zijn officiële Instagram-account met de tekst: 'Een ochtendrit naar de training in stijl, klaar om aan het werk te gaan!' Later plaatste hij nog een afbeelding waarop te zien is hoe hij een vriend een rondleiding geeft door Londen. Op de achterbank, met een chauffeur aan het stuur, zoals het hoort voor een topvoetballer. De 30-jarige ex-aanvaller van Arsenal kwam sinds januari niet meer in actie voor de Spurs. Adebayor begon het seizoen nog als eerste keuze, maar is uit de gratie van trainer Mauricio Pochettino gevallen. Hij staat nu derde in de pikorde na Harry Kane en Roberto Soldado.

Voor de liefhebbers: de wagen haalt een topsnelheid van ruim 240 km/uur, en gaat van nul naar 100 km/uur in iets meer dan vijf seconden. Bekijk de afbeeldingen onder dit artikel.

SEA, This mornings ride to training, travel in style and ready to work! Have a good week guys. #Godisgood #GlorybetoGod #Godisthereason #shoppingtime #chillingtime #chillmood #team228 #surulere #Stophating #lifesgood
SEA, After a hard training session this morning, now with @team_adebayor @vandouv showing him around London. #Godisgood #GlorybetoGod #Godisthereason #relaxmood #sameblood #surulere #team228 #lifesgood