Net op Valentijn toont Thomas Buffel de nieuwe vrouw in zijn leven

Rv

Eerder las u hier al hoe Thomas Buffel opnieuw pril verliefd was, net op Valentijn heeft de Genkse aanvoerder via social media een foto gedeeld van hem en zijn nieuwe liefde. Annabel Vandebroek heet ze, maar toch is Buffel ook Stéphanie, zijn vrouw die hij dik een jaar geleden verloor aan kanker, nog lang niet vergeten. "Twee keer Valentijn vandaag, voor een engel hoog in de wolken en voor een engel hier op aarde", schreef de flankaanvaller bij de foto.
107 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jil Heirman

  Ze werden al veel langer samen gezien. Knap is dat, zo rap met een ander aanpappen als uw “grote liefde” zo afgrijselijk heeft moeten vechten en dan toch gestorven is. Hij doet wat hij wil natuurlijk, maar een ander hoeft het niet respectabel te vinden.

 • gert lans

  Twee mooie mensen , wie kan er nu tegen het geluk van andere zijn ! Niéts is mooier dan 2 mensen die mekaar graag zien ! Ik wens jullie nog véél gelukkige momenten samen !

 • jintha peeters

  veel geluk samen maar soms denk ik dat het toch nog te vroeg is vooral voor de kinderen maar wie zijn wij om daar over te beoordelen

 • Luc Parijs

  Veel geluk Thomas met je nieuwe vriendin .Na alle leed en verdriet verdien je opnieuw alle geluk. Hoop voor u een nieuw tof en gelukkig gezinnetje waar ook de kinderen zich in goed voelen !

 • jan vandaele

  Sukses,een man is niet gemaakt om alleen te blijven