Nainggolan laatst openhartig bij Courtois: "Het zit in mijn hoofd. Wat kan ik nog meer doen?"

Nainggolan eerlijk tegenover Courtois in spelerstunnel
rv Nainggolan eerlijk tegenover Courtois in spelerstunnel

Na vier maanden zonder selectie is Radja Nainggolan opnieuw een Rode Duivel. Dat de niet-selectie hem hoog zat, mag duidelijk zijn. Zo deelde Stadion een opvallend filmpje dat dateert van twee weken terug, toen AS Roma het op Stamford Bridge opnam tegen Chelsea. 

“Hoe is het?”, vraagt Thibaut Courtois aan Radja Nainggolan in de spelerstunnel. “Goed hé, we leven nog”, antwoordt ‘Il Ninja’ cynisch. “Ik zou dat niet te hard roepen”, lacht Courtois. Waarna Nainggolan toch enigszins zijn hart lucht bij de doelman. “Het is moeilijk genoeg, ik zweer het je. Het zit in mijn hoofd. Wat moet ik nog meer doen?”, klinkt het bij een radeloze Nainggolan. “Uw best doen en spelen”, repliceert Courtois. “Er komt niemand kijken", aldus Nainggolan. Uiteindelijk is het Roma-middenvelder Kevin Strootman die zijn ploegmakker vertelt dat bondscoach Roberto Martínez die avond wél aanwezig is.
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roel Beckers

  Nu tegen wat sterkere tegenstanders moet hij het bewijzen en trage Witsen die regelmatig iemands been eraf stampt zal niet in de kijker lopen als resultaat wat minder moest zijn. Het is aan de pers om dit vergiftigd geschenk aan het licht te brengen.

 • eric debanne

  Hij is geselecteerd voor de schijn door Martinez ! Zo vals is hij Hij weet genoeg dat hij hem niet mee neemt in Rusland ! Maar wel zijn chouchou's bv : trage Witsel

 • Wouter Gabriels

  Straf , hier zie je, toch vlak voor een champions league wedstrijd, dat die jongen met de nationale ploeg in de maag zit. En Strootman die weet dat Martinez aanwezig is. Fascinerend stukje achter de schermen. Hij hoort altijd thuis in de groep. Beetje slecht karakter heb je altijd nodig op een toernooi: Ramos, Gattuso, Pepe, Terry...jongens die je finaal over de streep kunnen trekken.

 • Bruno Zonnekeyn

  Mensen ... Martinez blijft aan tot het WK dan word hij vervangen door ene Preudhomme. Dan krijgen we een veel eerlijkere trainer/coach aan het roer die meer van voetbal kent dan Martinez en onze rode duivels eindelijk beter zal doen voetballen.

 • Ronny Demeyere

  Wat een bleiter! Echt een klein kind nog.