Ga naar de mobiele website
^ Top

Mountainbiker trok voor tocht naar het bos. Maar wat hem na deze bocht overkwam, zal hij niet snel vergeten

James Chavez had nooit verwacht wat er zich na deze bocht op zijn pad zou bevinden.
rv James Chavez had nooit verwacht wat er zich na deze bocht op zijn pad zou bevinden.
Een tochtje in een bos is voor de Amerikaanse mountainbiker James Chavez uitgedraaid op een schrikwekkende ervaring. Chavez botste tijdens zijn ritje in het Kincaid Park in Anchorage (Alaska) na een bocht immers op een zwarte beer. De onfortuinlijke sportieveling schrok zich een hoedje, kneep zijn remmen dicht en belandde in de struiken. Vervolgens reed hij opnieuw de andere kant op.

"Het kon de beer gelukkig niet schelen dat ik er was", schreef Chavez bij zijn video, die hij publiceerde op Reddit. "Ik dacht eerst dat het om een dikke hond ging, maar toen ik zag dat het een zwarte beer was, heb ik me toch snel uit de voeten gemaakt. Er zijn dit jaar in deze buurt al twee mensen vermoord door zwarte beren en ik wilde niet nummer drie zijn."

Chavez besefte wel dat hij enorm veel geluk heeft gehad. De beer toonde niet de minste interesse in hem. "Als hij beslist zou hebben om achter me aan te komen, dan had ik geen schijn van een kans gemaakt. Te voet of met de fiets. Ik denk dat ik indien nodig mijn fiets zou hebben gebruikt om me te verdedigen. Maar gelukkig was dat dus niet nodig."

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Eddy EVDV

    Een beer vermoord niemand

  • gerrit heiremans

    dus een mens mag vanaf nu juist om dat gij zo van mening bent niet meer mountainbiken ASTENBLIEFT ZEG!!!

  • Basil Fawlty

    Een fiets hoort op het fietspad!

Gesponsord

Meld een bug