Mo Farah belachelijk gemaakt op Twitter nadat hij zich pijnlijk vergist

Instagram
De ympische kampioen Mo Farah, die in London 2012 en in Rio 2016 op zowel de middellange (5000m) als lange afstand (10 000m) goud pakte, maakte gisteren een pijnlijke blunder toen hij de twee Oasis-broers, die al jaren niet meer door dezelfde deur kunnen, met elkaar verwisselde in een tweet.

De Britse rockband Oasis is al sinds 2009 uit elkaar. Dit komt vooral omdat de twee frontmannen en broers Liam en Noel Gallagher enorme ruzie kregen. Mo Farah liep gisterenavond op een concert van U2 Noel Gallagher tegen het lijf. Waarna de Britse atleet een tweet de wereld instuurde waarin stond: "Chillen met mijn vriend Liam Gallagher op het U2 concert in Twickenham". Een pijnlijke vergissing dus voor Mo Farah, want het was Noel die hij tegen het lijf liep. De reacties bleven niet lang op zich wachten en ook Liam Gallagher reageerde. Die antwoordde op een eerder droge manier en nam het voorval niet ernstig op. "Goed om jou ook te zien Mo", klonk het bij Liam. Op zijn Instagram-account linkte Mo Farah dan weer wel naar het account van Noel. Maar het kwaad was al geschied op Twitter.

getty

Chilling with my boy @liamgallagher U2 concert in Twickenham..!! #roadtolondon #mofarah #mudanegroup #mudaneteam #madmo #moknows #u2concert

27 Likes, 1 Comments - Sir Mo Farah (@gomofarah) on Instagram: "Chilling with my boy @liamgallagher U2 concert in Twickenham..!! #roadtolondon #mofarah..."