MMA-diva trok al eens aandacht met verregaande striptease, en dat doet ze nu nog eens dunnetjes over

kos
MMA-vechtster Paige VanZant heeft haar reputatie als diva weer eer aangedaan. De 23-jarige Amerikaanse postte op haar Instagram-pagina een filmpje om een nieuwe kledinglijn van sportmerk Reebok te promoten. Maar door de suggestieve aard van de video, oogstte ze flink wat kritiek van haar volgers én concurrentes. VanZant besliste om de video te verwijderen, maar het kwaad was dan al lang geschied.

In het filmpje is te zien hoe VanZant haar t-shirt naar boven trekt om een sportbeha te onthullen. De Amerikaanse laat haar hand naar boven glijden, vooraleer ze aan haar fans vraagt om een link te volgen, waarin ze de kleding van Reebok kunnen kopen. 

"Aan al mijn mannelijke volgers: ik weet dat jullie een geliefde, een moeder, een zus of een vriendin hebben die wel een kledingstuk van Reebok kan gebruiken voor een work-out", zei VanZant in het filmpje. De MMA-ster kreeg echter al snel bakken kritiek over zich heen en daarom haalde ze de video snel offline. Maar het kwaad was al geschied, want een opmerkzame volger had de video nog kunnen vastleggen voor hij verwijderd werd.

Ondertussen hebben ook concurrenten uit de MMA-wereld scherp gereageerd op de video. Ze noemen de nieuwste stunt van VanZant "een provocerend filmpje waarin ze op een sletterige manier haar status gebruikt om reclame te maken voor een commercieel merk".

Ook eind vorig jaar pakte VanZant al eens uit met een verregaande striptease om tijdens een weging voor een kamp onder haar gewicht te blijven. De beelden daarvan kan u HIER bekijken.