Met de hulp van Origi: babyboom bij Liverpool exact 9 maanden en 1 dag na mirakel tegen Barcelona

AP

Toeval bestaat niet. Negen maanden en één dag na de ongelooflijke comeback in de Champions League tegen Barcelona (4-0 na een 3-0-nederlaag in de heenwedstrijd) bevielen de vrouwen van Liverpool-sterren Jordan Henderson en Mo Salah van een kindje. Ook gescoord ná de wedstrijd, dus.

Aanvoerder Henderson en vrouw Rebecca kregen er een zoontje bij. Ploeggenoot James Milner stak er de draak mee op sociale media: ‘Origi assist’, met een duimpje erachter. Verwijzend naar het grote aandeel dat Divock Origi in de ommekeer had. Op Twitter werd al gesuggereerd dat ze hun zoontje naar de Rode Duivel zouden hebben vernoemd, maar dat blijkt een grap. De echte naam is nog niet bekend.

Eerder vorig jaar kondigde ex-Liverpoolspeler Peter Crouch aan dat hij zijn zoontje Divock wilde dopen, maar dat zijn vrouw Abigail haar veto stelde. Het zegt veel over de legendarische status die luxe-invaller Origi heeft verworven na zijn heldendaden in de halve finales en de finale van de Champions League. Het is nog wachten op een standbeeld.

Salah heeft er een dochtertje bij, genaamd Nayan.

Origi na zijn heldendaden tegen FC Barcelona.
AP Origi na zijn heldendaden tegen FC Barcelona.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gerard Akkermans

    Ja ja als wisselspeler van grote waarde. In het artikel komt het over als DE grote en enige ster van Liverpool. Of zijn we weer een beetje chauvinisten?