Maradona trakteert dochter op bikkelharde repliek: “Als ik doodga, geef ik alles weg”

“Als ik doodga, geef ik alles weg”. Diego Maradona (59) sloeg op zijn Instagram-account keihard terug nadat dochter Giannina vorig week had verteld dat de Argentijnse voetballegende langzamerhand aan het sterven is, maar het zelf nog niet weet. “Ik ga alles doneren”, bijt Maradona terug. 

“Hallo, ik kom jullie vertellen dat ik nog niet meteen doodga. Omdat ik hard werk, slaap ik heel goed.  Het verlies tegen Estudiantes deed me heel veel pijn.”, vertelt Maradona in een boodschap op Instagram. Tegenwoordig traint hij de Argentijnse eersteklasser Gimnasi - waar hij onlangs op z’n 59ste verjaardag zijn team nog vanop een troon aanvuurde. 

Diego Maradona op z’n troon.
Twitter @A_Lozano10 Diego Maradona op z’n troon.

“Ik weet niet wat Giannina bedoelde of wat ze misschien verkeerd geïnterpreteerd heeft. Wat ik wel weet is, dat wanneer iemand ouder wordt, die persoon zich meer zorgen maakt over wat hij of zij zal nalaten. Ik kan jullie bij deze vertellen dat ik niets zal nalaten. Ik geef alles weg aan het goede doel. Alles wat ik heb verdiend in mijn leven, zal ik doneren”, was de harde repliek aan z’n dochter.

“Wanneer ik doodga, mogen ze dat tegen iedereen vertellen. Maar dat is absoluut nu niet aan de orde. Omdat ik heel, heel gezond ben. Bedankt”, sluit Maradona af.

Diego Maradona.
Instagram Maradona Diego Maradona.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ivo Torfs

  Hoogmoed komt voor de definitieve val en hij zal van de "hand gods" geslagen zijn.

 • paul van de velde

  Heeft die zijn fortuin niet op gesnoven ?

 • Michel Jacobs

  Nu nog te weten komen aan welke kant van het veld het goede doel staat!

 • Chris Devlaeminck

  Eenmaal volgroeid begint een dier te sterven. Ook de mens.

 • Polutnik Ronald

  Hij zal zeker geen goede relatie hebben met zijn dochter , maar het is allang geweten dat er aan Maradona iets scheelt .