Lindsey Vonn draait de rollen om en vraagt vriend ten huwelijk: “Niet alleen vrouwen moeten verlovingsring krijgen”

Vonn.
Twitter Vonn Vonn.
De rollen omgedraaid. Ex-topskiester Lindsey Vonn (35) doorbrak de traditionele manier en ging op Kerstdag op de knieën voor haar vriend. “Vrouwen zijn niet de enigen die verlovingsringen moeten krijgen. #ZaligKerstmis, #gelijkheid”, schreef de Amerikaanse op Instagram. De Canadese ijshockeyspeler P.K. Subban zei overigens volmondig ‘ja’. 

Nadat Subban vorige zomer uitpakte met een verlovingsring, verraste Vonn haar toekomstige echtgenoot op Kerstdag op een identieke wijze. Ook zij ging op de knieën, een soort bevestiging van de toekomstige trouw, dus. De gewezen topskiester en huidige ijshockeyspeler hadden zichzelf in dezelfde outfit uitgedost. De boodschap van de 35-jarige Amerikaanse op Instagram sprak boekdelen. “Fijn kerstfeest en goede feestdagen aan iedereen!! Op onze tweede verjaardag vroeg ik op een niet-traditionele manier PK ten huwelijk. Hij zei ‘ja’. Vrouwen zijn niet de enigen die verlovingsringen moeten krijgen. #ZaligKerstmis, #gelijkheid.” 

Twee jaar geleden leerden de twee elkaar kennen. Vonn had toen een relatie met Kenan Smith. Daarvoor was de kampioene samen met topgolfer Tiger Woods. Eerder was ze getrouwd met Thomas Vonn, waarna ze diens achternaam overnam. De Amerikaanse stopte begin dit jaar met skiën, het werd haar fysiek te zwaar. In totaal won ze 82 wereldbekerwedstrijden, vier minder dan de Zweedse recordhouder Ingemar Stenmark. Ze pakte ook zeven WK medailles en drie olympische medailles.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc LInden

    ze is gewoon van bergaf te glijden