Klopp neemt plots de benen tijdens interview: “Guardiola komt eraan!”

Met Jürgen Klopp in de buurt is er altijd wel iets te beleven. Dat was na de (gewonnen) topper tegen Manchester City niet anders. In de mixed zone, waar de pers al een tijdje stond te wachten, verscheen Klopp in een opperbeste bui. De Duitser stak eerst wat de draak met het accent van een journalist, om zich nadien plots uit de voeten te maken omdat “Pep Guardiola eraan kwam”. De aanwezige pers zag er de humor wel van in (zie boven).

Klopp ging er plots vandoor.
Sky Klopp ging er plots vandoor.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Hoezo de beste coaches, bij elkaar gekochte dure en beste spelers, het is gewoon een miljoenelftal. Zet ze voor Anderlecht voor de groep dan blijft er echt heel weinig over dat ze de beste coaches zijn. Spelers bepalen of de trainer goed of slecht zijn, nooit de trainer zelf. Je kan een idee hebben hoe jij je ploeg wil laten spelen, maar daar heb je ook spelers nodig die dat kunnen uitvoeren. Voetballen kan iedereen, maar het spelletje echt lezen des te minder, op enkele uitzonderingen na.

 • Frederik Janssens

  Haha, hilarisch. Was gewoon omdat Klopp het niet zag zitten om altijd die domme pers te woord te moeten staan denk ik.

 • Herbert Verbeeck

  Beiden veruit de beste coaches. Wel zeer verschillende stijlen maar met top resultaten.

 • Rudy Claes

  Is gewoon een super kerel en dat is Guardiola ook .... 2 top coaches !!!