Kevin De Bruyne heeft echt ogen op zijn rug, al valt heel wat volgers toch iets op aan zijn recentste Instagram-post

.
rv .
Alles loopt op wieltjes voor Kevin De Bruyne dit seizoen. De middenvelder geeft de ene splijtende pass na de andere, staat met Man. City los aan kop in de Premier League én hij won gisteren ook nog eens de Manchester Derby op het veld van de aartsrivaal. En voor dat alles legt De Bruyne natuurlijk de basis op het trainingsveld.

Dat blijkt ook uit een opvallend filmpje dat De Bruyne vandaag postte op zijn Instagram-pagina. De video, die dient als reclame voor de nieuwste Nike-voetbalschoenen, toont dat De Bruyne wel degelijk over een stel ogen op zijn rug beschikt. Terwijl 'KDB' in conclaaf is, wordt er een lange bal in zijn richting getrapt. Dat lijkt De Bruyne niet door te hebben, maar op het juiste moment draait hij zich toch om.

Knap werk, al stellen heel wat volgers zich toch vragen bij de echtheid van de video. En vooral het moment waarop de bal voor de tweede keer in beeld komt, lijkt hen ook gelijk te geven. De Bruyne zal dat echter worst wezen. Voor nieuwjaar al elf punten los in de competitie en in de volgende ronde van de Champions League een duel met  FC Basel: dan is er geen vuiltje aan de lucht in het blauwe deel van Manchester...

Big occasions call for cool heads #playice @nikefootball #magista

Een foto die is geplaatst door Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) op
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Herreman

  Knip en plakwerk is dit, niets achter zoeken

 • Eddy Herreman

  Zogezegd weten wij niet hoe hij opeens die bal vlak op zijn borst krijgt ? Maar we weten ook niet hoe hij opeens aan dat potje drank komt ? Voor mij 2 x camera propaganda 1) Bal op borst geworpen 2) potje drank werd ertussen in gegeven. Wat knip en plakwerk.

 • Frank Raets

  Hou nu toch eens op met die mannen voor het minste op te hemelen... natuurlijk is het trucage , natuurlijk is hij ne doodgewone mens zoals de meesten onder ons. Dit kan iedereen met opgezet spel

 • jeroen bastiaensens

  Niks speciaals kunnen er in de provinciale dat ook.

 • peter vandenbergh

  Je moet al van een andere planeet komen om niet te zien dat de tweede bal haaks op de eerste aankomt.