Kent U deze 'voetballer' nog? Hij feest er nu op los in het bijzijn van 18 prostituees

Extra
 

Als er momenteel een Braziliaanse voetballer het etiket van 'enfant terrible' op zich mag plakken, is het Adriano wel. De 33-jarige spits stelde onlangs aan zijn fysiek en comeback te werken, maar dat hij momenteel niet scherp staat, bewijst deze strandfoto hierboven gepubliceerd door het Braziliaanse 'Extra Online'. Ook zijn drang naar wilde feestnachten is nog niet afgenomen, weet datzelfde 'Extra'. De gewezen spits van Inter heeft naar verluidt vorige vrijdag in het zuiden van Rio samen met enkele vrienden een heel motel afgehuurd, om er achttien prostituees naartoe te laten komen.

Het Vip's Motel in Rio de Janeiro is niet meteen wat wij hier onder een motel verstaan.
kos Het Vip's Motel in Rio de Janeiro is niet meteen wat wij hier onder een motel verstaan.

Het nieuws wordt bevestigd door het management van het hoerenhuis in de buurt van Copacabana, waar Adriano zijn aparte gasten ging boeken. Het bordeel was die nacht ook gesloten omwille van, jawel, een gebrek aan personeel. Na afloop van het privé-feestje, dat tot zaterdagmorgen duurde, zou elke prostituee 1.200 euro gekregen hebben van Adriano. Volgens personeel van het Motel Vip's Avenida Niemeyer had de (ex-?)voetballer maar liefst 30.000 euro cash in zijn portefeuille steken.

Een kamer in het Vip's Motel.
kos Een kamer in het Vip's Motel.

Adriano moest omwille van disciplinaire redenen opkrassen bij Inter, waarvoor hij onder andere onder José Mourinho nog 44 keer scoorde in 103 matchen. Daarna raakte zijn carrière helemaal in het slop. In een rondje Braziliaanse clubs (Flamengo, Corinthians, terug Flamengo en laatst Paranaense) kwam hij amper aan elf matchen toe en viel hij vooral op met extra-sportieve problemen.

reuters