Kassierster geschorst nadat ze Terry "varken" noemde

AFP
Elisha Ram, een 23-jarige kassierster van een chic warenhuis in Kingston upon Thames bij Londen, zit in nesten. Toen ze John Terry in de winkel zag binnenwandelen, zei het brutale winkelmeisje tegen een collega dat de Chelsea-kapitein een "varken" is. Enige probleem: Terry, die met zijn vrouw Toni aan het winkelen was, had de belediging gehoord en sprak haar erop aan. Ram volhardde in de boosheid en noemde Terry ook nog een "schande". De 33-jarige Engelse international ging daarop met haar baas praten en de kassierster is voor onbepaalde tijd geschorst. Dat meldt The Sun.

Laat ons wel wezen: een doetje is John Terry niet, maar hem "een varken" noemen gaat natuurlijk over de schreef. Op het voetbalveld schuwt hij de forse tackles en de geniepige provocaties niet. Ernaast is hij ook niet de ideale schoonzoon. Vier jaar geleden pikte hij de vriendin van zijn ploegmaat Wayne Bridge in. Zijn affaire met het Franse model Vanessa Perroncel was een vette kluif voor de Britse schandaalpers en kostte hem zelfs zijn aanvoerdersband bij Engeland.

De kassierster verwees inderdaad naar die laatste episode, toen ze Terry een varken noemde. Nadat de Chelsea-aanvoerder de Bentalls-winkel was binnengewandeld, sprak Elisha Ram tegen haar collega aanvankelijk nog in lieve bewoordingen over Terry: "Hij ziet er best knap uit in het echt." Om dan ongemeen hard uit te halen: "Maar hij is een varken."

Spijtig genoeg voor de brutale kassierster had John Terry de conversatie gehoord en hij snauwde haar toe dat ze hem geen varken mocht noemen, zeker niet in aanwezigheid van zijn vrouw. Eerst verontschuldigde Ram zich, maar dan liet ze zich opnieuw gaan en gooide er nog een schepje bovenop: "Je bent een schande!". Waarop Terry naar haar baas stapte en Eilsha Ram nu (tijdelijk?) zonder job zit.