Juventus-verdediger volgde triomf van zijn team vanuit de zetel, al is dat aan de zijde van zijn bevallige vriendin allerminst een straf

Instagram

Dankzij een 0-2 overwinning op het veld van AS Monaco staat Juventus met anderhalf been in de finale van de Champions League. Rechtsback Daniele Rugani moest door een knieblessure de match vanuit zijn zetel volgen. De 22-jarige Italiaan deed dat aan de zijde van zijn ravissante vriendin Michela Persico. De 26-jarige blondine werkte in het verleden voor televisiebedrijf Mediaset en verdient momenteel de kost als sportjournaliste.

Het koppel leerde elkaar vorig jaar op bijzondere wijze kennen. "Het was allemaal de 'schuld' van mijn chihuahua Meggie", zegt Persico aan Calcioweb. "We waren op een sportevenement toen de persoon voor mij in het publiek klaagde over de aanwezigheid van mijn hond. Daardoor ging ik iets verderop staan en liep ik zo Daniele tegen het lijf. Het was zeker geen liefde op het eerste gezicht. We wisselden enkele woordjes, maar daar hield het op. Ik wist op dat moment bijvoorbeeld nog niet dat hij een voetballer was. Pas enige tijd later stuurde hij me een vriendschapsverzoek op Facebook en zo ging de bal aan het rollen."

Persico wil ook zeker niet geassocieerd worden met het stereotype beeld van een WAG. "Ik hou niet van clubs en duik quasi nooit het nachtleven in. Het kostte me veel moeite om mijn studie talen tot een goed einde te brengen. Terwijl veel van mijn medestudenten aan het feesten waren, was ik thuis aan het studeren of aan het werken. Geen feestjes voor mij en amper een sociaal leven", aldus de Italiaanse. "Ik ben geen blonde pop. Ik besef dat mijn woorden misschien in dovemansoren zullen vallen, maar ik kan enkel proberen om het tegendeel te bewijzen en de vooroordelen de kop in te drukken."

Anche noi..da qui..ci siamo ⚪️⚫️ @daniruga #forzajuve#semifinali#UCL#championsleague#monacojuventus#eccoci#dallanostracasina#

16k Likes, 166 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "Anche noi..da qui..ci siamo ⚪️⚫️ @daniruga..."

*non molliamo* buon weekend @healthy_mind_official_ #herbalife#healtyfood#healthybody#healthy_mind#wellness#gym

11.1k Likes, 58 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "*non molliamo* buon weekend @healthy_mind_official_..."

#aboutyesterday#milanofashionweek "Fashion art &i more 5.0" thanks #dress @antoniourzistudios #make-up @princessglammakeup @b20group

10.4k Likes, 60 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "#aboutyesterday#milanofashionweek "Fashion art &i more 5.0" thanks #dress @antoniourzistudios..."

thanks @barnshautelunetterie ✔️

15.1k Likes, 152 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "thanks @barnshautelunetterie ✔️"

Che paradiso @cheri_bikini #Maldive#bravoclub#relax#love#christmas2016

12.6k Likes, 111 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "Che paradiso @cheri_bikini #Maldive#bravoclub#relax#love#christmas2016"

"L'essenziale è invisibile agli occhi".. #pensieri#JB4 la#felicità#lasolacosacheconta.. svegliarsi con @j.b4

5,129 Likes, 39 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: ""L'essenziale è invisibile agli occhi".. #pensieri#JB4 la#felicità#lasolacosacheconta.. svegliarsi..."

*sanorelax*

5,110 Likes, 39 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "*sanorelax*"

❤️ #noi#lontanimasemprevicini grazie @daniruga

3,834 Likes, 49 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "❤️ #noi#lontanimasemprevicini grazie @daniruga"

3,278 Likes, 57 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: ""