Huis Balotelli leeggeroofd, gestolen Porsche enkele uren later teruggevonden

PHOTO_NEWS
Toen hij met zijn broer Enoch een avondje ging stappen, hebben bandieten de villa van Mario Balotelli in Limido Comasco (vlakbij Como) leeggeroofd. Ze gingen ook aan de haal met de Porsche van de ster van AC Milan. SuperMario's Porsche werd 's anderendaags teruggevonden, maar een rist gouden armbanden, juwelen en horloges is Balotelli wellicht wel voorgoed kwijt.

"Ik voel me leeg, emotieloos, maar ik blijf vechten voor wie ik graag zie!", was gisteren de trieste boodschap van Balotelli op Twitter. Een trieste sentimentele opwelling, maar vooral ook een verwijzing naar het moment, waarop Balotelli aan zijn leeggeroofde villa was toegekomen.

Even later kon SuperMario alweer lachen op Twitter alwaar lachen met een selfie in zijn Porsche S. De Ferrari van Balotelli bleef onaangeroerd in zijn garage staan bij de inbraak. De Porsche was enkele uren na de misdaad teruggevonden in Legnano bij Milaan. De politie van Cantù is met het onderzoek bezig. Eerder deze week werd Balotelli's smartphone al gestolen in een nachtclub.