Hoogmoed komt voor de val, of hoe staaltje arrogantie van MMA-kampster genadeloos wordt afgestraft

Kos
Afgelopen zaterdag stond in Singapore het UFC Fight Night 111 op het programma. Holly Holm knoopte er na drie nederlagen op rij opnieuw aan met een overwinning tegen de Braziliaanse 'Pitbull' Bethe Correia. Maar het was vooral de manier waarop die de wenkbrauwen toch even deed fronsen.

Het treffen tussen de voormalige kampioene Holly Holm en Bethe Correia startte aanvankelijk zonder veel actie, tot ongenoegen van de fans. Meer zelfs, beide dames kregen tijdens de tweede ronde een waarschuwing van de ref wegens te afwachtend gedrag. Maar ook na diens tussenkomst bleef het publiek wat op zijn honger zitten, tot Correia uitpakte met enkele uitdagende handgebaren. "Kom maar op", lijkt ze de 35-jarige Amerikaanse duidelijk te willen maken.

Dat gebaar zou de 'Pitbull' zich naderhand ongetwijfeld beklagen. Uit het niets deelde Holm een verwoestende trap uit in het gelaat van Correia, waarna ze luttele tellen later er met een rake stoot een einde aan maakte: knock-out. De fans kirden van de pret.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Pieters Mathias

  Zeer saaie partij, was om bij in slaap te vallen... ;-O

 • Frida Lits

  Denken dat ze onverslaanbaar zijn als een goei kwaai vrouw uit publiek komt krijgen ze al op hun bek

 • Phillippe Gallotti

  Zagen das al vlaander goed in is zou zeggen al veel mooier gedaan of diene zwerte overlaast he knap mooi gedaan proficiat

 • Face Palm

  Vlaanderen eerst UFC besta al meer dan 10 jaar en er is tot nu toe geen dode gevallen Maarja ga maar voetbal kijken he daar vallen geen dode oh wait

 • Vlaanderen eerst

  tot er weer 1 doodvalt ...