Hoe belemmer je als supporter het werk van de videoref? Zó!

rv

Merkwaardig moment gisteravond tijdens het competitieduel in Portugal tussen Aves en Boavista. Na 72 minuten scoorde Aves een doelpunt dat naar buitenspel rook. De scheidsrechter besliste om de videoref te raadplegen, om uitsluitsel te krijgen over de geldigheid van de goal. Alleen zat die laatste met een probleem. Op een cruciaal moment belemmert een supporter met een reuzenvlag het zicht op het terrein. Onmogelijk dus om op de beelden uit te maken of het buitenspel is. De ref besliste dan maar om op het oordeel van zijn lijnrechter af te gaan en keurde het doelpunt goed.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Werner Gielis

    toffe supporter, stadionverbod nu aub

  • Clement Asselman

    Of hoe een krant idioot genoeg is om aan iedereen te vertellen hoe je zo'n systeem kunt blokkeren. Spare ons ervan dat voetbal eerlijk verloopt!