Hilarische beelden: Duitse doelman vergeet heel even waar de bal is en komt met de schrik vrij. Assist Hazard levert gelijkspel op

RV


Een fase die we zeker niet mogen laten passeren uit de eerste helft in Borussia Mönchengladbach - Mainz. De bezoekers waren al op een 0-1-voorsprong gekomen wanneer Robin Zentner plots aan  het klungelen sloeg. Op het halfuur controleerde de 23-jarige doelman van Mainz de bal en speelde hij rustig voort. Niets aan de hand denk je dan, ware het niet dat de bal rustig doorrolde. Het leverde enkele schitterende beelden op die hieronder te bekijken zijn. Gelukkig voor de doelman puurde de thuisploeg er geen doelpunt uit, want de bal kon nog net ontzet worden.

Het was  niet het enige opvallende wapenfeit in die wedstrijd. Mainz was namelijk op een 0-2-voorsprong gekomen na een schitterende krul van Öztunali. Ware het niet dat scheidsrechter Jablonski er via de videoref de beelden even bijnam. Er was een fout aan voorafgegaan op een verdediger van Borussia Mönchengladbach zodat de ref van dienst de 0-2 dan ook afkeurde. Het werd uiteindelijk 1-1 in het Borussia-Park na een nieuwe assist van Thorgan Hazard. Onze landgenoot schilder de een hoekschop in de tweede helft op de knikker van Vestergaard. Meteen goed voor zijn vijfde assist in de Bundesliga, maar dus niet genoeg voor de drie punten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.