Het internet staart zich suf: kwam er knip- en plakwerk te pas aan dit stukje magie van Messi of is 'de Vlo' écht buitenaards?

rv

Lionel Messi en een voetbal: een betere combinatie valt niet meteen te bedenken. Dat blijkt andermaal in een video die Messi's sponsor Adidas vandaag de wereld instuurde. In het filmpje is te zien hoe de 31-jarige Argentijnse aanvoerder van FC Barcelona een journalist poort die aan de andere kant van het veld staat. Met zijn magistrale linker geeft Messi het leer het nodige effect mee, waarna de bal keurig tussen de benen van de reporter in kwestie rolt. 

Met het trucje zorgt 'de Vlo' wel voor een dilemma op de sociaalnetwerksites: de één denkt dat er knip- en plakwerk te pas kwam aan de video, terwijl anderen niet twijfelen aan de geloofwaardigheid van het filmpje. Omdat het Messi betreft, behoren wij eerder tot die laatste categorie.

Wait for it. 👀 #HereToCreate - @leomessi #Football #Soccer #adidasFootball

Een foto die is geplaatst door null (@adidasfootball) op
12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Steven Peeters

  Messi is ongelooflijk goed. Maar wat hij hier doet kan elke voetballer. Stel je in die plaats van die benen eens 2 wegenwerkenpaaltjes naast elkaar voor (van die rood met wit gestreepte). Hoeveel keer moet je trappen om die te raken ? Geen tien keer. Dus een camera en 5 minuutjes tijd, dat is alles wat je nodig hebt om zo'n filmpje te maken.

 • george aper

  "het internet"... Moet toch een aparte verschijning zijn.

 • rik cappelle

  En Coppens ik heb deze namiddag tijdens de match van Barca echt moeten lachen …… maar het was met u hoor !!!

 • Rik Coppens

  Ik heb op het WK gezien hoe "buitenaards" hij was... Goed gelachen.

 • Derek Beuckelaers

  Dat hij naar dat interview wou rappen is duidelijk, bewust door de benen niet.